Wie zijn wij

Achtergrond

INTERNET AM en DAB

Unique is een initiatief van de Stichting Audiovisuele Faciliteiten met als doelstelling het ondersteunen van sociale en culturele organisaties op audio- en visuele middelen.

Top kwaliteit streams

Door toepassing van de beste audio technologie kunnen wij u muziek op cd-kwaliteit leveren en zijn de Unique streams kristalhelder te ontvangen via uw computer, Apple iOS en Android apparatuur.

De uitzendingen van Unique zijn ook in Nederland te ontvangen via de AM en DAB.

Voor alle informatie en contact
info@unique.am
www.unique.am

Correspondentie adres;

Postbus 86
6580 AB  Malden

Unique Gold
Unique Gold “The Best Golden Oldies, Lost & Found” is de zender met meest geliefde Rock muziek uit de Good Times Fifties & Sixties, uitgezonden door Radio Luxemburg, Off Shore zenders voor de kust van Engeland en Nederland, AFN in Duitsland en de USA. Ervaar en beleef de History off Music die wereld deed veranderen.

 

Unique Smooth
Unique Smooth, Love Songs to Relax. De Non-stop zender voor een ontspannende mix van de beste Love songs uit de laatste decennia. De schoonheid van muziek die je raakt, verheft, vervoert en verrast.

Unique Classic Rock
Unique Classic Rock, Rocking the Waves met de beste selectie classic rock from the past. Your Live Your Style. 

Unique Offshore Radio Tribute
Vrijradio in Europa zou niet mogelijk zijn, of veel later zijn intrede hebben gedaan als er in de zestiger jaren geen buitenterritoriale zenders in de ether zijn geweest. Deze “Offshore” radio bereikten in the Roaring Sixties miljoenen luisteraars. Op internet onder andere offshore radio – wikipedia is veel te vinden over deze zenders. Unique brengt met deze stream een ode aan deze legendarische zeezenders met opnamen gemaakt door luisteraars.

 

0%