Wie zijn wij

Unique is een initiatief van de Stichting Audiovisuele Faciliteiten met als doelstelling het ondersteunen van sociale en culturele organisaties op audio- en visuele middelen.

Top kwaliteit streams

Door toepassing van de beste audio technologie kunnen wij u muziek op cd-kwaliteit leveren met minimale bandbreedte en is Unique kristalhelder te ontvangen via uw computer, Apple iOS en Android apparatuur. De uitzendingen van Unique zijn in Nederland ook te ontvangen via DAB en AM.

Unique Gold

“Good Times Oldies, Lost & Found”. Dé zender met de meest geliefde Rock- en Popmuziek From The Fifties & Sixties, uitgezonden door Radio Luxemburg, Offshore radio voor de kust van Engeland en Nederland. De AFN in Duitsland en zenders uit de USA. Luister naar de muziek die de wereld deed veranderen.

Voor alle informatie en contact

Correspondentie adres;

Unique

Postbus 86

6580 AB Malden

 

Unique Smooth

“Love Songs to Relax”. Muziek die je verheft en verrast. De Non-stop zender voor een ontspannende mix van de beste Easy Listening en Love Songs uit de laatste decennia. Stem af op Unique Smooth en laat je vervoeren door onweerstaanbare klanken.

Unique Classic Rock

Rocking The Waves, Your Live Your Music”. De beste selectie Classic en Uptempo Rock From The Past . No words Only Music.

Unique Offshore Radio Tribute

Vrije radio zou niet mogelijk zijn, of veel later zijn intrede hebben gedaan als er in de zestiger en zeventiger jaren geen buitenterritoriale radio waren geweest. Deze “Offshore” radiostations bereikten vanaf the Roaring Sixties miljoenen luisteraars. Op internet is veel te vinden over deze zenders, maar alleen Unique brengt U de programma’s van deze radiostations met de oorspronkelijke geluidskwaliteit. Opnamen gemaakt door luisteraars. Hiermee brengt Unique een ode aan deze legendarische periode uit de radiogeschiedenis.

 

Social Share

0%